Mai mult decât confort

Sigur că da, nu e ușor să cari de la mașină până acasă baxurile grele de apă. Pe de altă parte, orice formă de mișcare e un gest de sănătate. De aceea, faptul că ne ocupăm noi de livrare până la ușa ta nu recomandă neapărat consumul de apă la dozator. Altul e argumentul nostru: e modul cel mai prietenos cu mediul de a te bucura în voie de apa natural alcalină, cu pH 9.4, acasă sau la birou!

Ai exact aceeași apă plată de izvor cu pH 9.4. E la fel de eficient îmbuteliată la sursă, pentru a nu-și pierde proprietățile și alcalinitatea. Iar recipientele reîncărcabile de 11L și 19L, compatibile cu majoritatea dozatoarelor cu funcții standard de încălzire și răcire, sau cu pompele standard de bucătărie manuale sau electronice, te ajută să reduci semnificativ amprenta de carbon!

Mai simplu pentru tine, mai bine pentru mediu!

Protejează natura, alege apa la bidon reîncărcabil AQUAVIA și vei salva anual:

 • 438 sticle
  5L*
 • sau
 • 1095 sticle
  2L*
 • sau
 • 4380 sticle
  0.5l*
*calcul bazat pe consumul a câte 2 litri de apă/zi a unei familii medii cu 3 membri

Ambalaje din tritan

tritan
BPA Free

reutilizabile

reusable

Reciciblabile integral

100% recicled

Super oferta AQUAVIA Smart Pack

Nu ai avut niciodată dozator? E momentul ideal să descoperi avantajele acestui sistem de consum al apei, cel mai prietenos dintre toate cu mediul. La doar 449 lei *, primești acum un dozator AQUAVIA cu 4 rezerve reîncărcabile de 11 litri, fără constrângerile unui abonament sau contract de custodie pentru aparat. Iar când rămâi fără apă, pur și simplu comanzi. Oricând dorești, în orice cantitate ai nevoie!

* Preț cu TVA inclus. Ofertă disponibilă pentru livrare doar în orașele listate în formular, în limita stocului disponibil, până la data de 31 decembrie 2021.

SPECIFICAȚII TEHNICE DOZATOR

 • Dimensiuni reduse: 300 x 700mm
 • 3 opțiuni de servire: apă rece, apă caldă, apă la temperatura camerei
 • Design modern, minimalist, ușor de integrat în orice spațiu
 • Dozator cu compresor și răcire eficientă cu freon
 • Rezervoare din oțel inoxidabil pentru igiena și durabilitate
+
x4
bidon 11L

NU LĂSA PE MÂINE CE POȚI COMANDA ACUM

Completează formularul de mai jos și trimite-ne comanda ta chiar astăzi.
Vei primi pe loc o confirmare de primire a comenzii și în maximum 48 de ore dozatorul și recipientele reîncărcabile cu apă alcalină vor ajunge la tine!

Recipiente reîncărcabile la schimb cu livrare inclusă

Pentru a te bucura de apa plată de izvor natural alcalină AQUAVIA cu pH 9.4 în recipient reîncărcabil este suficient să ne contactezi! Ai de ales între 3 variante disponibile de tarifare: pentru 1-2 recipiente reîncărcabile, pentru 3 recipiente reîncărcabile, respectiv pentru 4 sau mai multe recipiente reîncărcabile. Cu cât dai mai multe recipiente reîncărcabile la schimb, cu atât prețul este mai avantajos pentru tine!

COMANDĂ ACUM!

Despre alcalinitate, sursa ta de sănătate!

În inima munților Apuseni, apa din pânzele freatice de mare adâncime trece prin formațiuni geologice complexe, nisipuri și roci calcaroase și vulcanice bogate în minerale rare, îmbogățindu-se cu proprietăți cu totul speciale. Printre acestea și alcalinitatea.

Pe scala logaritmică a pH-ului, cea care măsoară cât de acid sau de alcalin este totul, 7 este punctul de neutralitate. Cu doar 7.4 pH, corpul nostru este ușor alcalin. Dar aproape tot ce consumăm este acid, oxidează celulele și coboară nivelul pH-ului. Aici ne ajută apa alcalină AQUAVIA, care susține corpul să-și regăsească echilibrul alcalin și compensează excesul de aciditate cu un pH de 9.4!

Îmbuteliată la sursă pentru a nu-și pierde calitățile unice, apa AQUAVIA ajunge la tine în starea cea mai pură, exact așa cum ne-o oferă Mama Natură. Reziduul sec al apei AQUAVIA – măsura standardizată a purității oricărei ape disponibile la raft - este de doar 160 ppm, mult sub cota de 400 considerată acceptabilă. Iar structura sa moleculară de apă foarte alcalină, bogată în ioni hidrogenați, îi conferă proprietăți hidratante, tonifiante și antioxidante superioare altor ape.

Din 2014, AQUAVIA și-a asumat misiunea de a oferi tuturor consumatorilor interesați de un stil de viață sănătos, acces facil la o apă alcalină 100% naturală, cu puritate mare, disponibilă în mai multe forme de îmbuteliere: sticle PET (0.5L, 1L, 2L și 5L) și recipiente reîncarcabile din tritan (11 litri și 19 litri), ambele BPA Free.